Ticket to the Moon - riippumatto

Tuoteryhmä: Vapaa-aika ja hyvinvointi

+ Lisää tarjouspyyntökoriin
Katso muut tuoteryhmän tuotteet
Tuotekuvat
Ticket to the Moon - riippumatto
Ticket to the Moon - riippumatto thumbnail
Ticket to the Moon - riippumatto thumbnail
Ticket to the Moon - riippumatto thumbnail
Tuotteen kuvaus

Alkuperäisvalmistajan Compact Hammock on entistäkin helppokäyttöisempi. Riippumatossa oleskelemisen lisäksi nyt myös asentaminen on hauskaa: Compact Hammock Express Setting Bag on uusi ratkaisu, jolla pääset kirjaimellisesti mukavuusalueelle käden käänteessä. Irrotettavan puolikuun muotoisen säilytyspakkauksen lisäksi Compact Hammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku, johon riippumaton voi pakata. Tilaa riittää hyvin yhdelle henkilölle ja keveytensä ansiosta Compact Hammock kulkee helposti mukana.

Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti. Koukut päissä ruostumatonta terästä. Riippukeinun kantavuus 200 kg. Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla. Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan "Must Have TOP-10" -varustelistalle.

Kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin tai puita suojaavan Tree-Friendly Strap-pakkauksen.

Koot

Pituus 3,20 m koukusta koukkuun. Makuupituus 2,90 m, leveys 1,55 m. Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 10 cm. Paino 500g.

Materiaali

Laskuvarjonailon

Tekniset tiedot

Konepestävissä 30°C. Öko-Tex Standard 100 sertifioitu tuote, eli mm. haitallisista kemikaaleista vapaita ja ihoystävällisiä.

Värit

Useita eri värejä

Hintaluokka

20 - 40 €

Tuotteen avainsanat

Ticket to the Moon, riippumatto, kesätuote