Joyful 29 – lahjakortti

29,00  Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä logomerkintää. Lähettämällä tarjouspyynnön saat tarkan hinnan tuotteelle.

Tuotetunnus (SKU): Trexet Joyful 29 Osasto:

Kuvaus

Yllätä työntekijäsi ja liikekumppanisi lahjalla, joka tarjoaa moninkertaisen elämyksen. Lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada. Voit valita lahjakortin neljästä eri hintaryhmästä, joista löytyy laaja ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä tuotteita. Näistä lahjakortin saaja pääse itse valitsemaan haluamansa.

Postitettavan kortin lisäksi lahjakortti on nyt myös mahdollista toimittaa sähköisenä versiona, jolloin lahjan antaminen tapahtuu ekologisesti. Pääset tutustumaan lahjakortti sivustoon sekä eri hintaryhmän tuotteisiin sivulla www.joyfulgifts.fi. Aseta ”Lunasta lahjasi”- kohtaan haluamasi hintaryhmän demokoodi (demo29) ja tutustu tuotteisiin.

Täältä löydät tarkemmat tiedot lahjakortista

Tekniset tiedot

Hinta sisältää rahtikulun 9€ / kortti.
Hinta alv 0%

Pakkauksen tiedot

Yksittäinpakattu kirjekuoreen. Lahjakortti voidaan lähettää myös sähköisenä versiona, joka toimitetaan suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Tuotteet lähetetään lahjansaajan ilmoittaman osoitteen lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen.

Logomerkkaus

Yli 30kpl tilauksissa on mahdollista esittää tilaussivuilla logo sekä personoitu tervehdys lahjan saajille. Yli 100kpl tilauksissa personoitu tervehdys voidaan lisätä tilaussivun lisäksi lahjakortteihin. Kysy lisää personointi mahdollisuuksista myyjiltämme.

Lisätiedot

Teemat

Joulu, Kesä, Työhyvinvointi