Tietoa meistä

Griippi on suomalainen, vuonna 1979 perustettu, perheomisteinen yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset, seurat, liitot, säätiöt ja yhdistykset koko Suomen alueella. Intohimonamme on toimia asiakkaidemme tukena kehittämässä brändejä, tukemassa asiakaskohtaamisia, parantamassa näkyvyyttä ja luomassa tyytyväistä henkilöstöä!

Maahantuomme ja myymme yritysvaatteita, mainostuotteita ja liikelahjoja. Valikoimamme on ajankohtainen ja monipuolinen. Vuosien kokemus, nopeat toimitukset sekä kilpailukykyiset hinnat tekevät meistä joustavan ja asiantuntevan kumppanin. Toimintaamme kuvaavat arvot ovat asiantuntemus, vastuullisuus, sinnikkyys ja reiluus.

Ota yhteyttä

Olemme osa New Wave Profile- yritysryhmää, joka on pohjoismaiden suurin profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunut ryhmittymä. Yhteystyö takaa meille osaltaan ajankohtaisen tuoteosaamisen sekä suurien tuotevolyymien saatavuuden.

Olemme Luotettava Kumppani -jäsenyritys, joka kertoo, että hoidamme vastuumme ja työmme asianmukaisesti. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että huolehdimme yhteiskunnallisista vastuista, kuten veroista, vakuutuksista sekä eläkemaksuista – yhteistyökumppanina olemme muutenkin rehti toimija.

Katso selvitys TÄSTÄ

Kuulumme Suomen Yrittäjien keskusjärjestöön. Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, jossa on mukana yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Järjestö joka pyrkii parantamaan yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Tavoitteena on, että Suomesta tulee paras paikka yrittää.