Tutustu täältä liikelahja ja mainostekstiili valikoimaamme

Mainoslahjat

Oikein valitut ja laadukkaat mainoslahjat jäävät asiakkaasi mieleen ja tukevat yrityksesi brändin rakentamista. Lahjan avulla tapahtuvaa mielikuvan rakentamista tai asiakassuhteen syventämistä ei kannata jättää sattuman varaan, vaan käytettävä mainoslahja kannattaa valita huolella

Valitse mainoslahjat tilanteen mukaan

Laadukkaat käyttöön tulevat mainoslahjat ovat usein varmoja valintoja, sillä näin yrityksesi lahjoittamaa tuotetta käytetään säännöllisesti, jolloin myös yrityksesi logo ja nimi tulevat esiin tuotteen säännöllisen käytön yhteydessä. Tuotteen laadukkuus taas kertoo yrityksesi tekemästä panostuksesta ja mahdollistaa monesti myös mainoslahjan pitkän käyttöiän. 

Niin sanotuista jakelulahjoista taas saadaan varsin kustannustehokkaita, kun lahjaa valitessa kiinnitetään huomiota tuotteen perusideaan. Oikein valitulla perusidealla yrityksesi voidaan assosioida esimerkiksi innovatiiviseksi, ympäristöystävälliseksi ja ajanmukaiseksi.

Ota yhteyttä ja hyödynnä henkilökuntamme osaaminen

Kun tarvitset uusia ideoita mainostuotteiden valintaan, ota yhteyttä Griippi Oy:n henkilökuntaan. Yrityksellämme on käytössään kattavan tuotevalikoiman lisäksi myös useiden vuosien kokemus mainoslahjojen parista, joten pystymme tarjoamaan tuotteet varsin kilpailukykyisin hinnoin.

Tutustu tuotteisiimme täältä