Tutustu täältä liikelahja ja mainostekstiili valikoimaamme

Liikelahjat

Griippi Oy toimittaa liikelahjat, sekä messu- ja mainostuotteet varmalla vuosien tuomalla kokemuksella. Oma maahantuontimme ja pitkä kokemuksemme mainostuotteiden parista mahdollistavat kattavan tuotevalikoiman lisäksi myös nopeat toimitukset ja erittäin kilpailukykyiset hinnat. Liike- ja mainoslahjat auttavat luomaan yrityksellesi haluamasi kuvan.

Trendien ja sesongin mukaiset liikelahjat

Vaihtuvasta tuotevalikoimastamme löydät ajankohtaiset liikelahjat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Henkilökuntamme seuraa tiiviisti trendejä ja uutuuksia, joten asiakkaamme voivat olla varmoja, että kauttamme hankitut liike- ja mainoslahjat ovat laadukkaita ja ajanmukaisia.

Hyödynnä henkilökuntamme osaaminen

Kun etsit tiettyä tuotetta tai yksinkertaisesti kaipaat uusia ideoita liikelahjojen valintaan, ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme. Henkilökuntamme tuntee tuotevalikoimamme läpikotaisin ja osaa kertoa myös tuotteiden merkintämahdollisuuksista. Kauttamme saat paitsi liike- ja mainoslahjat sekä kampanjatuotteet, myös muut palvelukokemusta rakentavat brändilahjat vaihtuvan sesongin tai teeman mukaan. Valikoimistamme löydät myös laajan valikoiman mainostekstiilejä.

Tutustu perusvalikoimamme tuotteisiin täältä.